Den godaste sillen kommer från från Lysekils i Bohuslän

Det har den gjort ända sen 1867 när Hugo Hallgren startade sin konservfabrik i Lysekil. Hugo Hallgrens affärssinne och osvikliga känsla för god smak och kvalitet är det som ligger till grund för det som Lysekils har att erbjuda idag. Sillen som används av Lysekils är MSC-märkt och fiskas ur säkra bestånd i Norska havet. I den moderna produktionsanläggningen i Lysekil förädlas sillen till ett brett sortiment av förstklassiga produkter som är uppskattade både i restaurangvärlden och på de svenska hemmens matbord. Till påsk, midsommar, jul och alla andra tider på året.

Ett brett sortiment för alla smaker

Lysekils klassiska sortiment av inlagd sill bjuder på stor smakvariation och ger dig dessutom möjligheten att göra helt egna smakfulla inläggningar med hjälp av På Minuten sill. Välj mellan snygga burkar i glas för direkt placering på buffén eller praktiska hinkar för egen uppläggning.

Läs mer om Lysekils på lysekils.se

Här nedan kan du bläddra i och ladda ner Lysekils produktfolder

Med smak av Bohuslän

Kryddmarinerad sill från Lysekils är en nyhet gjord på ett gammalt sätt att marinera sill. Metoden som kommer från Bohuslän innebär att den filéade sillen marineras direkt i en kryddlag.