Alltid färskt bröd i frysen

Polarbröd är ett familjeföretag som vuxit från det lilla lokala bageriet till att nu vara Sveriges tredje största bageri. Med en marknadsandel på över 50 % på både mjuka brödkakor och mjukt tunnbröd är Polarbröds produkter omtyckta och välkända hos den svenska konsumenten. I sortimentet finns dessutom mänga KRAV-märkta produkter. Polarbröd bakar utan konserveringsmedel tack vare den unika Polarmetoden som innebär att brödet fryses direkt efter bakning. Redan en halvtimme efter gräddning är åldrandet i brödet avstannat genom frysningen. Det gör att Polarbröd kan distribuera pinfärskt bröd över hela Sverige.

Bakat med vindkraft

Sedan vintern 2014/2015 bakar Polarbröd med egen vindkraft från egna vindkraftverk, en förnybar elförsörjning som när det inte blåser backas upp av norrländsk vattenkraft. Utöver det arbetar Polarbröd hela tiden med att bli mer effektiva i alla delar av verksamheten.

Läs mer om Polarbröd på polarbrod.se

Här nedan kan du bläddra i och ladda ner Polarbröds produktfoldrar

Produktöversikt

Produktöversikt

I generationer har norrlänningar bakat bröd i heta ugnar enligt traditionella recept. Polarbröd för doften från bagarstugan vidare, idag med ett brett urval av sunda och goda produkter. Allt vårt bröd är fritt från mjölk, nötter & sesam.

Polarbröds färdiga smörgåsar

Polarbröds färdiga smörgåsar

Inspirationsfilmer Polar Crepes, voila!

Inspirationsfilmer Polar Crepes, voila!