Leksands knäckebröd

Leksands knäckebröd bakas fortfarande efter samma familjerecept som Olof och Anna använde när det startade bageriet på 1920-talet. Framgångsreceptet bygger på enkelhet och känsla för det goda. Svensk råg som mals till fullkornsmjöl i egen kvarn, friskt vatten från egen källa, jäst och en nypa salt. En rågdeg som får vila innan den kavlas ut och gräddas i ugn till Sveriges godaste knäckebröd!

Hälsosam, närodlad råg

Leksands bröd bakas på 100 procent fullkornsmjöl, vilket innebär att hela rågkornen används, med både grodd och skal. Skalet innehåller vitaminer, mineraler och mycket fibrer som håller magen i trim och blodsockret på en jämn nivå. Rågen är märkt med Svenskt Sigill och skördas aldrig längre än 34 mil från Leksands bageri och deras egna kvarn. Dessutom innehåller Leksands bröd inget fett och minimala mängder socker. Leksands Knäckebröd bakas av personer som kan sitt hantverk från grunden och av råvaror som håller högsta kvalitet.

Läs mer om Leksands på leksands.se

Här nedan kan du bläddra i och ladda ner Leksands produktfolder

Vårt bröd bakas på 100 procent fullkornsmjöl

Vårt bröd bakas på 100 procent fullkornsmjöl

Allt fler har upptäckt knäckebrödets goda smak och hälsosamma effekt. En undersökning visar att en av fyra knäckebrödskonsumenter väljer Leksands.